Ons verhaal

 

De Zoete Boon is opgericht door Ivy. Ze wil niet alleen de allerbeste koffie met anderen delen, maar ze ook een unieke beleving geven.

Ivy nodigt ook jou uit om een bezoekje te brengen aan haar online koffiespeciaalzaak. Want deze verse, duurzame en exclusieve koffie is toch héel wat anders dan de koffie uit de supermarkt!


Maak kennis met Ivy…

 

Een continue hoge kwaliteit in zowel de producten als de service staan bij Ivy voorop! Daarnaast vindt ze het erg belangrijk om met haar onderneming een steentje bij te kunnen dragen aan een mooiere en betere wereld. Doordat de Direct Trade koffies rechtstreeks (zonder tussenhandel) ingekocht worden, is deze koffie volledig traceerbaar en voldoet deze ook aan de hoogste kwaliteitsnormen. Een andere mooie bijkomstigheid is dat de boer een eerlijke prijs krijgt en dat er veel aandacht wordt besteed aan mens en milieu. Op deze manier steunt De Zoete Boon met de in- en verkoop van deze (h)eerlijke koffie ook de lokale koffieboeren.

In haar vrije tijd spendeert ze haar tijd graag in diverse koffiespeciaalzaken en espressobars. ”Je moet natuurlijk wel weten hoe je onderscheidend kunt blijven ten opzichte van andere gepassioneerde collega-bedrijven.”

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen binnen De Zoete Boon?
Volg ons dan op: